Klar parat til børnehave

Praktiske oplysninger

I Sygehusets børneinstitution har vi fokus på 'Barnet i centrum'.

Vi har gjort vores bedste for, at nedskrive vores kultur og værdier - for, at gøre din og dit barns opstart i børnehaven så tryg og forudsigelig som mulig. I vil derfor i forbindelse med velkomstbesked modtage en folder med praktiske informationer, kultur og værdier - "Værd at vide".
Det er altid muligt, at spørge ind til dette - så vi derved har en fælles dialog omkring jeres barns opstart og trivsel i børnehaven.

  • Stamkort

Det er vigtigt at stamkortet, der findes digitalt på Tabulex altid er ajourført med navn, adresse, mailadresse samt telefonnummer, også arbejdstelefon.

  • Aflevering og afhentning

Tjek ind og ud på Tabulex

Det er vigtigt, at du har haft kontakt med en voksen, inden du forlader børnehaven. I må meget gerne give personlig besked når og hvis der er særlige forhold.

  • Afhentning af andre

Tjek ind på Tabulex hvem der gerne og eventuelt må hente

Det skal meddeles til børnehaven, hvis andre skal afhente barnet. Institutionen har en procedure for søskende der skal afhente. (minimum 12 år)

  • Madpakker

Barnet skal have madpakke hver dag - med navn på.

  • Drikkelse

Børnene får økologisk mælk formiddag og eftermiddag. 
Til frokost drikkes vand.

  • Frugtordning og maddage

Begge ordninger betales via MobilePay.

På grund af kommunale besparelser har bestyrelsen vedtaget at hvert barn betaler 200,- kr. halvårligt til at dække omkostningerne til frugt. Vi indkøber økologisk eller dansk produceret.

  • Månedsplaner

Hver stue laver en månedsplan med stuens forventede aktiviteter, hold jer orienteret om eventuelle ændringer. Månedsplanen kommer ud på Tabulex - og der hænger en fra hver stue i fællesrummet.

Siden er sidst opdateret 29. januar 2020